top of page

ONS PORTFOLIO

Sinds Nieuw Talent begon in 2000, hebben we onze diensten aan verschillende bedrijven geleverd. Bij elk project dat we ondernemen is onze belangrijkste doelstelling om goed contact te leggen met klanten zodat we hun belangrijkste behoeften en doelen echt begrijpen. Hieronder staan een paar voorbeelden van het werk dat we hebben gedaan - neem een kijkje en neem contact met ons op voor meer informatie.

Conversation Between Colleagues

REBRANDING

Klanten benaderen Nieuw Talent vaak met een algemeen idee van wat ze nodig hebben en bij dit project was dat ook zo. We konden direct aanhaken met onze expertise en hebben het bedrijf echt geholpen te groeien en evolueren. Op dit moment doet hun bedrijf het uitzonderlijk goed en we zijn er trots op dat we onderdeel waren van dit proces.

Informative Interview

WERELDWIJDE UITBREIDING

Vaak hebben onze klanten alles al in huis om te slagen en slechts de juiste middelen en ondersteuning nodig om een strategische sprong vooruit te maken. We hebben een aantal maanden aan dit project gewerkt en het eindresultaat was echt indrukwekkend. Door te zorgen voor consistente en transparante communicatie kon onze klant met sprongen vooruitgaan.

Standing Meeting

CAMPAGNE BEDRIJFSIDENTITEIT

We hebben dit project zorgvuldig aangepakt, omdat het onze allereerste onderneming van deze omvang was. We bestudeerden het bedrijf van onze klant om een gerichte en effectieve oplossing te creëren - en hebben deze vervolgens zien groeien. We werkten graag met deze klant en kijken er naar uit om in de toekomst aan nog veel meer succesvolle projecten samen te werken.

CONTACT

Mip Van Gompel

Steenovenstraat 2
2350 Vosselaar

gsm: 0495 37 56 02

mail: info@nieuwtalent.be

Bedankt voor de inzending!

Nieuw Talent werd erkend door onze partners

bottom of page